Het Ensemble

Bachlaan, 3752, Bunschoten-Spakenburg Project website
vanaf € 335.000,- v.o.n.

Beschrijving

HET ENSEMBLE
Harmonieus wonen in Bunschoten-Spakenburg

Het Ensemble bestaat uit 10 hoek- en 14 tussenwoningen welke met veel zorg zijn ontworpen en ingepast in de bestaande historische omgeving van Bunschoten-Spakenburg. De woningen zijn prachtig gesitueerd aan een singel die, door toevoeging van een bomenrij, nog meer allure krijgt. Een speelplaats voor kinderen en een rijkheid van bomen en hagen zorgen voor een prettig woon- en leefklimaat.

Het project telt 19 koopwoningen en 5 vrije sector huurwoningen (bouwnummer 1 t/m 5).

Via https://woneninhetensemble.nl/ en de project facebookpagina blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hieronder hebben we alvast de meest gestelde vragen voor deze fase voor u opgesteld.

LOCATIE
Waar ligt Het Ensemble?

Het Ensemble ligt in de componistenbuurt, centraal in Bunschoten-Spakenburg (provincie Utrecht).

Agrarisch grond maakt plaats voor woningbouw, en dat nog wel met de historische Molenstraat en het centrum om de hoek! Alle voorzieningen zijn heerlijk op fietsafstand. Dat maakt dit nieuwbouwproject in Bunschoten-Spakenburg uniek en anders dan de grootschaligheid van bijvoorbeeld de projecten in Rengerswetering. Een ander bijkomend voordeel: het plan wordt binnen afzienbare tijd gerealiseerd!

VERKOOP
De online inschrijving is geopend van 23 april a.s 13.00 uur – 4 mei a.s. 17.00 uur. Alle verkoopdocumentatie zal vanaf 23 april a.s. beschikbaar zijn op https://woneninhetensemble.nl/. Op de site zal een woningconfigurator geplaatst worden waarmee u op eenvoudige wijze de woning van uw voorkeur zelf kan indelen en/of samenstellen. Naast de woningconfigurator zal alle verkoopdocumentatie vanaf 23 april a.s. als download beschikbaar worden gesteld op de site. U kunt dan denken aan de volgende documentatie: verkoopbrochure, verkooptekeningen, Technische Omschrijving en concept koop- en aannemingsovereenkomst als ook de concept leveringsakte. We gaan er vanuit dat u met deze documentatie tot een weloverwogen keuze voor een bouwnummer kunt komen.

Onder voorbehoud van diverse zaken, hopen we medio oktober van dit jaar te kunnen starten met de bouwwerkzaamheden van de woningen. Voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden wordt er rond de zomerperiode gestart met het bouwrijp maken van het terrein.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 118-132 m²
Perceeloppervlakte 119-398 m²
Inhoud 351-375 m³
Aantal woningen 19
Datums
Start bouw 2020
Start oplevering 2021
+ Lees meer