Nieuwbouwproject Rikkert Jacobstraat

Rikkert Jacobsstraat, 3752 EC, Bunschoten-Spakenburg
van € 350.000,- tot € 400.000,- v.o.n.

Beschrijving

Een werkelijk prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Spakenburg. Het nieuwbouwproject bestaat uit 4 woningen (2 hoekwoning en 2 tussenwoningen).
Zeer centraal gelegen, rustig maar toch heel dichtbij het (winkel)centrum van Spakenburg met alle winkel- horeca, (water)sport en overige voorzieningen op loopafstand.

De woningen worden zeer duurzaam gebouwd en verwarmd door middel van een lucht en water warmte pomp. Met een warmtepomp wordt de aansluiting op gas overbodig. De warmtepomp kan het huis verwarmen door warmte te ontrekken uit de lucht. De koeling/verwarming vindt plaats door middel van vloerkoeling en vloerverwarming. De warmtepomp wordt gekoppeld aan een thermostaat (in de woonkamer) waarmee de temperatuur in de woning kan worden geregeld.
+ Lees meer

Omgeving

Gelegen in een rustige woonwijk op loopafstand van het winkelcentrum van Spakenburg
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 156-163 m²
Perceeloppervlakte 108-170 m²
Inhoud 422-444 m³
Aantal woningen 4
+ Lees meer

Objecttypen

Nieuwbouwproject Rikkert Jacobstraat, 2 hoekwoningen

van € 365.000,- tot € 400.000,- v.o.n.
Een werkelijk prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Spakenburg. Het nieuwbouwproject bestaat uit 4 woningen (2 hoekwoning en 2 tussenwoningen).
Het betreft een absolute A-loactie; rustig maar met alle winkel- en overige voorzieningen op zeer korte (loop)afstand. Altijd al nabij het centrum willen wonen dan is dit uw kans.

Deze woningen worden zeer duurzaam gebouwd met o.a. zonnepanelen en een warmtepomp gecombineerd met een bodemenergie systeem.
Met een warmte pomp wordt de aansluiting op gas overbodig. De koeling/verwarming vindt plaats door middel van vloerkoeling en vloerverwarming. De warmte pomp wordt gekoppeld aan thermostaten waarmee de temperatuur in de woning kan worden geregeld.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 163 m²
Perceeloppervlakte 112-170 m²
Inhoud 444 m³
Aantal woningen 1 (van 2)

Nieuwbouwproject Rikkert Jacobstraat, 2 tussenwoningen

van € 350.000,- tot € 400.000,- v.o.n.
Een werkelijk prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Spakenburg. Het nieuwbouwproject bestaat uit 4 woningen (2 hoekwoning en 2 tussenwoningen). Alle woningen zijn voorzien van
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 156 m²
Perceeloppervlakte 108 m²
Inhoud 422 m³
Aantal woningen 2

Recent bekeken