Meerwaerde Makelaars

Wonen in Fier Project is gerealiseerd.

Het Griete-Meutjepad, 3751, Bunschoten-Spakenburg Project website
van € 530.000,- tot € 680.000,- v.o.n.

Beschrijving

Trots wonen in Fier

Fier bestaat uit 18 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen prachtig gesitueerd met vrij uitzicht over water, polder of park. De kwaliteiten van buitenaf wonen met de authentieke dorpse gezelligheid binnen fietsbereik.

De woningen zullen zich in architectuurstijl onderscheiden van de eerste drie eilanden van Rengerswetering. De komst van een fraai park van formaat op dit vierde eiland is de inspiratiebron voor een woningontwerp met natuurlijke tinten, ingetogen kleurstelling, helderde hoekaccenten en strakke belijning. Met het ontwerp van de woningen wordt gezocht naar een ultieme beleving van het park en de omliggende vergezichten over de polder.

Alle woningen worden uiteraard gasloos uitgevoerd en voorzien van zonnepanelen. Er zal een hoogwaardige bodemwarmtepomp worden toegepast waarbij elke woning een individuele bron onder de woning krijgt. Een groot voordeel van deze techniek is dat de woning zowel verwarmd als gekoeld (passief) kan worden. Verwarming (en koeling) middels een bodembron is zeer stabiel en efficiënt. Beter kan dus niet!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 152-182 m²
Perceeloppervlakte 215-375 m²
Aantal woningen 24
+ Lees meer