Coronavirus

Drukte op schadeafdelingen door Coronavirus


Door de informatieverzoeken en annuleringen vanwege het Coronavirus zorgen voor veel drukte op onze schadeafdeling en die van verzekeraars. 

Door alle ontwikkelingen merken wij dat de afwikkeling van schades bij verzekeraars vertraging oploopt. Uiteraard doen wij er alles aan om het zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Het Coronavirus heeft een gigantische invloed op de samenleving. Ook kan het gevolgen hebben voor uw verzekeringen, zoals uw reis- of annuleringsverzekering. Het Verbond van Verzekeraars heeft een actuele en heldere site hiervoor ingericht https://www.verzekeraars.nl/verzekeringsthemas/nieuwe-risicos/coronavirus

Reizen 

Specifiek voor het annuleren of juist het boeken van nieuwe reizen, adviseren wij u om eerst uw reisorganisatie te raadplegen. Zie daarvoor ook de pagina’s van de ANVR.

https://www.anvr.nl/lists/anvrnieuws/artikel.aspx?ID=475

https://www.anvr.nl/lists/anvrnieuws/artikel.aspx?ID=512

Ook hebben een aantal verzekeraars een specifieke pagina gemaakt rondom het eventueel annuleren van een reis. 

Klik op de verzekeraar, waar u uw verzekering heeft lopen. Als de gewenste verzekeraar er niet bij staat of als het duidelijk is, kunt u uiteraard contact met ons opnemen:

Nh1816

Klaverblad 

Unigarant 

Wilt u ons kantoor bezoeken? 

Voor het bezoeken van ons kantoor, die wij goed volgens de laatste aanbevelingen hebben ingericht, adviseren wij u om het nieuws van de overheid en vooral de hygiëne-instructies van de RIVM te volgen.

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voldoende mogelijkheden bij Meerwaerde

Naast het bezoeken van ons kantoor hebben wij voldoende digitale mogelijkheden om schades te melden en u te adviseren zonder dat er menselijk contact nodig is. 

  • Telefoon (033-2981870);
  • E-mail (schade@meerwaerde.nl / algemeen@meerwaerde.nl)
  • Uploaden van privacygevoelige documenten (veilig en versleuteld) via onze site: www.meerwaerde.nl;
  • Digitaal ondertekenen van documenten. U ontvangt dan per email de instructies;
  • Adviesgesprekken, waarbij het nodig is om samen met onze adviseur aan de slag te gaan (bijvoorbeeld: hypotheek) kunnen wij ook op een veilige manier digitaal verzorgen. Dit dient vooraf ingepland te worden. U hebt daarvoor een computer/laptop met als voorkeur de internetbrowser Chrome nodig. U hoeft verder niets te installeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Meerwaerde financieel adviseurs - makelaars