Object detail

Object detail

Te huur: Ansjovisweg 2, 3751 BL Bunschoten-Spakenburg

€ 60,-/m2
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 224 m²
Perceeloppervlakte 490 m²

Omschrijving

Een prachtige geheel geisoleerde bedrijfshal met een ideale afmeting van 14 meter breed en 16 meter lang. Ideale werkruimte voor bijvoorbeeld een bouwberijf, loodgietersbedrijf, elektra installatie bedrijf, schildersbranche, garage of schoonmaakbedrijf. (Visbedrijf is op deze locatie niet toegestaan)

De bedrijfshal is v.v. een betonvloer, overheaddeur aan voorzijde en dubbele garagedeuren aan achterzijde. De hal heeft veel lichtinval door diverse lichtkoepels en raampartijen. Verwarming door middel van een heater. De koel- en vriescel zijn niet meer in gebruik maar kunnen nu optimaal worden aangewend als opslagruimtes. Dat geldt ook voor de entresol (ca 16 m2). Aan de voorzijde bevindt zich een kantoortje, pantry en toilet. De meterkast voorziet in voldoende groepen en krachtstroom.

Voor de bedrijfshal ligt nog een strook grond van 21 x 7 meter en ernaast nog een terrein van 20 x 7 meter. Kortom meer dan voldoende ruimte om bedrijfsauto's of andere bedrijfsmiddelen op te alaan.

Een starters huurprijs lager dan € 60,-- per m2 met een opbouwpercentage in jaren is bespreekbaar. Vraag naar de voorwaarden bij de makelaar.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05916
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 2 maart 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1990
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 490 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 224 m²

Kaart

Recent bekeken