Beschrijving

De ideale woondroom voor starters of alleenstaande. Een woning met een prachtige PVC vloer, een mooie open keuken met sfeervolle houten toog, een gezellige achtertuin waar jij met je vrienden prima kan vertoeven én een ruime geïsoleerde schuur voor de échte klusser of verzamelaar. Daarnaast ligt de woning op steenworp afstand van het bruisende centrum. Hoe ideaal wil je het hebben?

Benieuwd of dit voor jou de kans is om de woningmarkt te betreden, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling

Je betreedt de woning via de zijentree waar je in het halletje je jas kunt ophangen. Ook bevindt hier zich de meterkast. Vanuit de hal loop je langs het toilet de keuken in waar jij je kookkunsten kan laten zien aan de visite. De zwart witte landelijk/moderne keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur zoals een luxe oven, magnetron, gasfornuis, koelkast en niet geheel onbelangrijk, een vaatwasser.

De open keuken heeft een sfeervolle houten toog, waar je zo doorloopt naar de woonkamer. Door het grote raam heb je veel lichtinval in de gezellig knusse woonkamer met de prachtige PVC vloer. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de achtertuin. Via de trap in de woonkamer loop je naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

Via de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van laminaat. Eén kamer heeft een vaste kast en de andere kamer heeft zijschotten om bijvoorbeeld wat kerstspullen in op te bergen. Op een van de kamers kan je natuurlijk ook een werk- hobby- of studeerkamer van maken. De eerste verdieping is compleet met een badkamer met douchecabine en wastafel met meubel. Naast de badkamer zit een vaste kast met CV ketelopstelling.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is een bergzolder

Tuin

De gezellig ingerichte achtertuin gelegen op het westen is perfect voor een BBQ met je vrienden of gewoon om zelf lekker te relaxen met een goed boek of podcast. 
Via de tuin is de geïsoleerde schuur te bereiken waar jij heerlijk je hobby kan uitoefenen of je grote verzameling kan tentoonstellen.

Bijzonderheden

Sterke punten van de woning:

•      Gelegen in het centrum van Spakenburg
•      In 2019 grotendeels gerenoveerd (o.a. keuken, toog voorzien van houten balken, pvc vloer, nieuwe kozijnen op de verdieping, nieuwe goten en zinken lijsten, 
      nieuwe meterkast en de binnenboel is geschilderd.)
•      Ruime geïsoleerde schuur
•      Prijsklasse geschikt voor starters en/of alleenstaanden

Kenmerken