Beschrijving

Deze riante vrijstaande woning met een perceel van circa 650m2 is schitterend gelegen aan de polderrand van Eemdijk. Je hebt vanuit de zijaanbouw en voorzijde van de woning een prachtig vrij uitzicht op de uitgestrekte polder. Een geweldige plek voor liefhebbers van het buitenleven. Daarnaast biedt de woning zelf ook veel ruimte en zou je maar liefst 5 (slaap)kamers kunnen realiseren. Kortom, een échte droomwoning en een kans uit duizenden!

Interesse maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. De huidige eigenaren leiden u hierbij zelf rond.

Indeling

Je komt binnen in de hal via de voorzijde van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, een kelder van 1,30m x 2,30m, de keuken, de woonkamer, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. 

De ruime L-vormige woonkamer heeft door de vele ramen een fijne lichtinval. In de zijaanbouw kan je achter het glas genieten van het zonnetje met een boek of gewoon in alle rust genieten van het uitzicht over het mooie polderlandschap van Eemdijk. 
Verder heeft de woonkamer een parket vloer, spachtelputz wanden en aan de achterzijde openslaande deuren. De dichte keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis, een koelkast en een combi-oven.

Ook is er nog een bijkeuken aanwezig waar een aansluiting zit voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping

Vanuit de hal is er een trapopgang naar de ruime overloop waar drie slaapkamers zijn te bereiken. Deze zijn voorzien met laminaat en vaste kasten. De zogenoemde ouderslaapkamer heeft een vast airco. Wil je in de ochtend wakker worden en gelijk van een frisse neus halen met een bakkie koffie? Dan heb je aan de achterzijde een slaapkamer met balkon, hoe lekker! 

Om de eerste verdieping compleet te maken, bevindt hier zich een apart toilet en uiteraard ook nog de badkamer. Deze is ruim en voorzien van een inloopdouche, twee wastafels met meubel en een ligbad, waar je na een lange dag werken heerlijk kan relaxen.

Tweede verdieping

De zolder is de bereiken middels een vaste trap die leidt naar een open ruimte met een velux dakraam. Deze is eventueel te gebruiken als slaapkamer. Wanneer je doorloopt is er nog een slaapkamer te bevinden met velux dakraam. Je kunt hier ook een ruim kantoor, studeerkamer of speelkamer van maken.

Tuin

Een tuin voor de echte tuinliefhebber! Laat die groene vingers maar wapperen in de grote achtertuin van ruim 20m diep. Direct aan de woning is een terras aangelegd met daaraan vast een heerlijk grasveld. Stel je eens voor, vrijdagmiddag als je thuis komt, je pakt een drankje en gaat heerlijk met collega’s of vrienden genieten van het weekend! De kids een balletje trappen op het gras en niks meer aan doen.

Of het nog niet genoeg is? Je hebt ook nog een voortuin waar je u tegen zegt met een mooi grasmatje. Aan de linkerkant zou je eventueel een oprijpad kunnen realiseren.

Bijzonderheden

De woning is door de huidige eigenaar in 1987 gekocht en destijds grotendeels gerenoveerd op o.a. de volgende onderdelen:

•      Alle muren voorzien van spouwmuur isolatie
•      Voorgevel uitgehakt, gereinigd, geïmpregneerd en voorzien van snijvoeg
•      Overal dubbel glas geplaatst
•      De nodige kozijnen vervangen met hardhout kozijnen begane grond en kunststof kozijnen op de 1e verdieping
•      Nieuwe plafonds
•      Vaste trap naar zolder

•    In 1998 is het dak vernieuwd en voorzien van unidekplaten en nieuwe geglazuurde dakpannen met 4 velux dakramen.
•    In 2004 is de keuken vernieuwd.
•    In 2020 is de begane grond vloer deels geïsoleerd.
•    Recent is de bestrating en het grind vernieuwd.

Kenmerken