Meerwaerde Makelaars

MKB Verzekeringscollectief

Meerwaerde financieel adviseurs is partner van:  

Het MKB Verzekeringscollectief is een samenwerking van diverse assurantiekantoren die gespecialiseerd zijn in zakelijke verzekeringen. Door de krachten te bundelen, ontstaat er voordeel voor u als klant.

Waarom? 

Het MKB Verzekeringscollectief verenigt bedrijven, ondernemers en ZZP'ers om zo gezamenlijk te profiteren van inkoopvoordeel.

Met betere voorwaarden, snelle afhandeling bij schade en een premievoordeel wat dan oplopen tot wel 35%.

Hoe dat kan? 

Wij vertegenwoordigen met vakgenoten veel ondernemers, in diverse branches, waardoor we gunstige afspraken kunnen maken. Zowel over de voorwaarden als de premies, zodat u profiteert van de beste voorwaarden en een scherp tarief.

Tarief en beloning Meerwaerde transparant

Wij ontvangen geen provisie op de producten die onder het MKB Verzekeringscollectief vallen. Onze beloning van de verzekeraar is € 0,00. Heeft u al een Zakelijk dienstverleningsovereenkomst bij ons, dan overleggen wij met u of er aanpassing van ons tarief nodig is.

Maatwerk ook mogelijk 

Voor verschillende doelgroepen zijn er zeer goede producten samengesteld, waar u zelf de berekening kunt maken. Uiteraard kan het voorkomen dat er maatwerk nodig is. Belt u hiervoor naar ons kantoor: 033-2981870 en vraag naar een van onze zakelijke adviseurs: Peter Hopman, Bo Last of Joost Heek.

Voor marktkooplieden hebben we de verkoopwagenverzekering, die bij ons het meeste voorkomt: 

 

Voordelen van de Verkoopwagenverzekering

  • Zeer scherpe premie
  • Laag eigen risico
  • 5 jaar nieuwwaarderegeling
  • 7 jaar eigen gebrek dekking
  • inclusief vergoeding voor vervangende verkoopwagen
  • Diefstal is meeverzekerd
  • Uitgebreide casco (all risk) dekking
  • Verzekeren op basis van taxatie ook mogelijk, waardoor onderverzekering wordt voorkomen en u niet teveel premie betaalt  (vraag naar de voorwaarden)

Ook voor (trekkende) voertuigen, zoals bestelauto's, hebben wij zeer scherpe tarieven. Omdat dit ook afhankelijk is van opgebouwde schadevrije jaren en meer maatwerk vereist, kunt u het tarief bij ons opvragen.

Ook voor andere ondernemers (van agrariers tot installateurs) hebben wij veel mogelijkheden binnen het MKB Verzekeringscollectief.  

Maak een afspraak